Η Hellas Gas είναι μια 100% ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται αποκλειστικά στην παραγωγή και εμπορία φιαλιδίων υγραερίου. Ιδρύθηκε το 2003 από μια ομάδα επιχειρηματιών που ασχολούνται με την εμπόρια προϊόντων υγραερίου για περισσότερα από 50 χρόνια με επικεφαλή τον κ. Γεώργιο Χατζηγεωργίου. Θέλοντας να αξιοποιήσουν όλη αυτή τη γνώση των αναγκών της αγοράς, επένδυσαν στην Hellas Gas την εμπειρία τους προς όφελος της εμπορικής επιχείρησης και του τελικού καταναλωτή.

 

Σκοπός όλως μας στην Hellas Gas είναι να προμηθεύουμε την εγχώρια και την διεθνή αγορά με φιαλίδια υγραερίου της υψίστης ποιότητας ακολουθώντας τις προδιαγραφές ΕΝ417/92  της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ISO 9001. Θέλουμε τα ασφαλή φιαλίδια υγραερίου που παράγουμε, να διευκολύνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών παρέχοντας τους πρόσβαση σε φτηνή και ασφαλή ενέργεια.

 

Η Hellas Gas ξεχωρίζει για την προσήλωση της στην ασφάλεια των προϊόντων της. Σε μια καταπράσινη έκταση 12 στρεμμάτων στο χωριό Άρμα στην περιοχή της Θήβας βρίσκονται οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας. Σε αυτές παράγουμε (μη αναπληρούμενα) φιαλίδια  υγραερίου εμπλουτισμένου βουτανίου των 190 και 500 γραμμαρίων.

 

Η παράγωγη γίνεται με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς και τους αυστηρότερους ποιοτικούς και περιβαλλοντικούς κανόνες. Τα προϊόντα μας υποβάλλοντα στα πιο σκληρά tests για να διασφαλίζουμε συνεχώς την σταθερή και κορυφαία ποιότητα της αγοράς, όπως επιβεβαιώνουν και τα διεθνή πιστοποιητικά που έχουμε λάβει.

Εξαγωγές

Η Hellas Gas είναι η μοναδική εταιρεία στο χώρο με εξειδικευμένο τμήμα εξαγωγών και δίκτυο πελατών σε 3 ηπείρους. Αναλαμβάνουμε την διαδικασία της εξαγωγής από τη παραγγελία μέχρι την παράδοση στο χώρο του πελάτη, αν αυτό μας ζητηθεί. Επίσης παρέχουμε όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας, προέλευσης και ποιότητας που απαιτούνται στις διεθνείς μεταφορές.

 

Το πελατολόγιο μας εκτείνεται –μέχρι στιγμής- από τα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή έως τη Βόρεια Αφρική. Συγκεκριμένα, εξυπηρετούμε πελάτες σε Αλβανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ρουμάνια, ΠΓΔΜ, Κύπρο, Ιταλία, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο κ.α.