ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

Η Hellas Gas εξειδικεύεται στην παράγωγη μη αναπληρούμενων φιαλιδίων  εμπλουτισμένου βουτανίου 190 και 500γρ. Η παράγωγη γίνεται συμφώνα με τους Εθνικούς κανονισμούς και τα πιστοποιητικά από το υπουργείο βιομηχανίας (OGRPV-2029/09), τον κανονισμό ΕΝ 417 του1992 από την Ευρωπαϊκή ένωση και τις νόρμες του ISO 9001.

Ειδική Βαλβίδα Ασφάλειας

H Hellas Gas, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της ασφάλειας, κατασκεύασε και διαθέτει στην αγορά τα νέα φιαλίδια υγραερίου (γκαζάκια) με την πατενταρισμένη εσωτερική βαλβίδα αποφυγής διαρροών (No Leak Valve). Η βαλβίδα ενεργοποιείται αυτόματα και περιορίζει τη διαρροή υγραερίου σε περίπτωση που το φιαλίδιο δεν τοποθετηθεί σωστά στην συσκευή.

 

Η βαλβίδα ασφαλείας No Leak Valve της Hellas Gas είναι ειδικά σχεδιασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά. Τοποθετείται κατά την παραγωγή εσωτερικά στο φιαλίδιο με τεχνολογία Laser. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αλλάζει καθόλου το σχήμα και οι διαστάσεις του, καθιστώντας δυνατή τη χρήση του σε όλες τις συσκευές υγραερίου που δέχονται γκαζάκι, χωρίς να απαιτείται καμία μετατροπή.

 

Η πρωτοποριακή αυτή βαλβίδα ασφαλείας είναι αποτέλεσμα της έρευνας Ελλήνων επιστημόνων σε συνεργασία με την Hellas Gas. Έχει λάβει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και έχει κατατεθεί ως πατέντα της εταιρείας μας.

 

 

Ποιότητα Κατασκευής

Όλα τα σταδία τις παράγωγης ελέγχονται από εμάς και κάθε στάδιο διενεργείτε σε ξεχωριστές εγκαταστάσεις για την διασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας παράγωγης.

 

Με αποκλειστικά συνεργαζόμενες χαλυβουργίες μπορούμε εξασφαλίζουμε την σταθερή ποιότητα των μέταλλων που χρησιμοποιούμε και με τα ειδικά μηχανήματα εμπλουτισμού της βάσης των φιαλιδίων με ειδικό λάστιχο επιτυγχάνουμε την ελαχιστοποίηση οποιονδήποτε διαρροών.

 

Το στάδιο του γεμίσματος των φιαλών γίνεται με την υψηλότερη ποιότητα βουτανίου που υπάρχει  στην Ελληνική αγορά. Ο έλεγχος ασφάλειας κάθε φιαλιδίου γίνεται  με ηλεκτρονικό τρόπο διασφάλισης του σωστού βάρους και την ελαχιστοποίηση οποιασδήποτε πιθανότητας διαρροής.

Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας

Η Hellas Gas έχει στο ενεργητικό της πλήθος συνεργασιών με επιχειρήσεις εμπορίας  σε 3 ηπείρους. Για πολλές από αυτές αναπτύσσουμε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private label products). Αν και εσείς το επιθυμείτε μπορούμε να παράγουμε φιαλίδια υγραερίου με το λογότυπο και τα χρώματα σας, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

 

Συσκευασία

Τα φιαλίδια υγραερίου της Hellas Gas των 190 γρ συσκευάζονται σε κιβώτια είτε των 36 τεμαχίων είτε των 48 τεμαχίων. Αντίστοιχα αυτά των 500 γρ συσκευάζονται σε κιβώτια των 12, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.

 

Προδιαγραφές

Standardization: En 417
Διαμετρος:86.6mm
Υψος:90.5 mm
Πάχος Σώματος: 0.30 mm
Πάχος Βάσης: 0.41 mm
Χωριτηκοτητα:190gr η 500gr
Περιεχόμενο: Butane
ΘερμοκρασίεςΑσφάλειας: Ts= -25*cμέχρι +50*c
Πιεση:6 bar